Gipsz és nikecell épületdíszítés

Belépés
RegisztrációBelépés

oldalterkep
Ma névnapja van.
kosar  Az Ön kosarában jelenleg 0 db termék van.

Ingyen szállítás nettó 30.000 Ft felett

Bortartó1

6500 Ft helyett 5500 Ft

Termékeink
Referenciagaléria
Épületdíszítés referencia
Szavazás

Mely témakörben szeretne hírlevelt és hasznos információkat kaptni?
Rejtett világítás
Díszlécek felhelyezése
Álmennyezet kialakítása
Hasznos belsőépítészeti tanácsok
Kültéri díszítés
küldés

Bal alsó kép


Épületdíszek Kft. - Cégtörténet

2003-ben jött létre a J&T Zala Management Bt. kezdetben csak informatikai és gazdasági szolgáltató tevékenység elvégzésére.

2004 elején bővítettük a tevékenységi körünket az épületszobrászati elemek gyártásával. A cégünk alapítói által megfogalmazott küldetése, hogy egyedi, minőségi épületszobrászati elemek gyártásával és értékesítésével a piac meghatározó szereplőjévé váljon. 2004 szeptemberében elnyertük a Gyémántház projektet, amely számunkra meghatározó épületszobrászati tapasztalatszerzést és tervezési gyakorlatot eredményezett.

2005-ben a cégünk összes tevékenységét fejlesztette. Létrehoztuk saját termékcsaládunkat, amelyet ÁniKecell néven lehet megtalálni az ország kis- és nagykereskedelmi üzleteiben. Termékeink száma folyamatosan bővül, amely vásárlóink egyedi megrendeléseinek is köszönhető. Termékpalettánkban megtalálhatóak a tetszőleges mérettel rendelkező ívek és karakterek is (betű és szám egyaránt).

Elkészült cégünk internetes megjelenése és katalógusa. Referenciáink száma jelentősen bővült, néhány kép látható azokról a Galéria menüpontban.

2006-ban bemutatótermünk megújítására rengeteg energiát áldoztunk, amelynek eredményét a pozitív vevői visszajelzések mutatják.

2007-ben átalakítottuk&bővítettük vállalkozásunkat. Megalapítottuk Épületdíszek Kft.-t, aki  kizárólagos forgalmazója lett a Homestar öntött gyártási technológiával készülő díszléceknek és rozettáknak a Nyugat-Dunántúli régióban, de elindítottuk saját termékeink országos viszonteladói értékesítését is.

2008-ben hasonló hozzáállással, eredményorientáltan végezzük a gyártási és az értékesítési tevékenységet. Célunk a vevőelégedettség növelése, a minőség és a kapacitáskihasználtság javítása, a termékskála bővítése.

A vállalkozásunk legfőbb jellemzője, hogy kedvező áron, jó minőségű terméket állít elő, korlátlan mennyiségben.

Közlemények
Felhívás
Viszonteladói partnert
keresünk!

Referencia galéria
Hírlevél
Feliratkozás
Termálfürdő
A zalaegerszegi Termálfürdő 2007. februárjában nyitotta megy kaputi. A boltíves, üvegkupolás fürdő hang és fényterápiával kényezteti az idelátogatókat. A szabadtéri medencéken kívül 7 élményelemekkel teli termálvizes medence ígér kellemes kikapcsolódást.

termál belső
Partnerek
foold email oldalterkep