Gipsz és nikecell épületdíszítés

Belépés
RegisztrációBelépés

oldalterkep
Ma névnapja van.
kosar  Az Ön kosarában jelenleg 0 db termék van.

Ingyen szállítás nettó 30.000 Ft felett

AKCIÓ!!!


Új képek a REFERENCIA galériákban!

Termékeink
Referenciagaléria
Épületdíszítés referencia
Szavazás

Mely témakörben szeretne hírlevelt és hasznos információkat kaptni?
Rejtett világítás
Díszlécek felhelyezése
Álmennyezet kialakítása
Hasznos belsőépítészeti tanácsok
Kültéri díszítés
küldés

Bal alsó kép


Üzletszabályzat

1. Általános tudnivalók

A Vásárlóinkra, és a vásárlás feltételeire vonatkozóan - az Épületdíszek Kft. interneten keresztül megvásárolható termékeire - az Üzletszabályzatban megfogalmazott feltételek érvényesek. A Vásárlók a jelen Üzletszabályzatban megfogalmazottak szerint élhetnek a Épületdíszek Kft-vel szemben érvényesíthető jogokkal.
Az Üzletszabályzat tartalmazza webáruházunk kötelezettségeit illetve felelősségét is.

1.1. Az Épületdíszek Kft. internetes felületén történő vásárlás kizárólag a következő WEBOLDALAKON lehetséges: http://www.epuletdiszek.hu,a http://www.diszlecaruhaz.hu és a http:/www.belteridiszlec.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben vagy személyesen leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

1.2. Az Épületdíszek Kft. Internetes áruházában mindenki vásárolhat, aki rendelkezik érvényes regisztrációval és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.

2. Regisztráció

A www.epuletdiszek.hu oldalon korábban már regisztrált Felhasználók a kapott azonosítóval vásárolhatnak. A Épületdíszek Kft. Internetes oldalait információszerzés céljából felkereső Látogatók számára a regisztráció nem szükséges.

3. A Megvásárolható termékek

3.1. Vásárolt áru

Minden termék, amely az internetes értékesítési felületen megtalálható, Magyarországon forgalmazható termék. A megvásárolható árukról a részletes tudnivalók, információk a termékek egyedi oldalairól szerezhetők be.

3.2. Az áru vételára

A termékek mellett minden esetben nettó és bruttó ár is szerepel.

3.3. Árucsoportok

Az Épületdíszek Kft. egyedi, kültéri és beltéri díszítőelemeket forgalmaz, valamint az ezekhez tartozó kiegészítő termékek beszerzését teszi lehetővé internetes oldalain.

3.4. Termék képek

Az Épületdíszek Kft. oldalain szerepeltetett, az egyes termékekről készült képek illusztrációk. A képek segítik a Vásárlók eligazodását az egyes termékek között, de nem alkalmasak arra, hogy a Vásárló tökéletesen beazonosíthassa a megrendelt terméket.

4. Megrendelés, kiszállítás

4.1. Az Épületdíszek Kft. internetes felületén történő megrendeléssel minden Vásárló elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a rendelés menetével.

4.2 Az Épületdíszek Kft. internetes felületén történő vásárlást követően a Vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a regisztrációs oldalainkon található információs-, és adatkéréseket maradéktalanul teljesítette. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Épületdíszek Kft. nem vállal felelősséget.

4.3 Jelen üzletszabályzat elfogadásával Vásárló tudomásul veszi, hogy az Épületdíszek Kft. kizárólag Magyarország területére szállítja az internetes felületen megvásárolható termékeket.

4.4 Az Épületdíszek Kft. lehetővé teszi, hogy Vásárló a kiszállított termékeket tételesen ellenőrizze és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt (szállítólevelet, vagy egyéb kísérőokiratot) aláírja. Az átvételt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

4.5. A kiszállítást megelőzően az Épületdíszek Kft. értesítést küld a vevőnek a konkrét házhozszállítás, az áruátvétel időpontjáról. A Vásárló felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa. Vásárló felelőssége továbbá – amennyiben a közölt szállítás időpontja nem megfelelő a számára -, hogy a házhozszállítás megkezdése előtt ezt a tényt az Épületdíszek Kft. tudomására hozza, és másik házhozszállítási időpontot kérjen.

4.6. Az Épületdíszek Kft. a Vásárlóval kötött szerződés teljesítésekor, azaz a termék Vásárló általi átvételekor adja át a Vásárló részére a termék Jótállási jegyét illetve a termék garanciáját biztosító bizonylatot.

4.7. Az Épületdíszek Kft. internetes felületein vásárolt termékek üzembe helyezését a csomagolásban található útmutató, vagy segédlet alapján a Vásárló végzi. Amennyiben a Vásárló segítséget igényel a vásárolt termék üzembe helyezéséhez, úgy azt az Épületdíszek Kft. maga vagy partnerei által külön kérésre és külön térítés ellenében végzi, melynek feltételeiről Vásárlót előzetesen tájékoztatja.

4.8. Az Épületdíszek Kft. internetes felületein meghatározott fizetési módozatok közül a Vásárló szabadon választhat a neki leginkább megfelelő fizetési módozatok közül.

4.9. A megrendelt áru tulajdonjoga, az áru ellenértékének Épületdíszek Kft.-hez történő beérkezése vagy az összegnek az Épületdíszek Kft. bankszámláján való jóváírása után száll át a Vásárlóra.

5. A felelősség korlátozása

5.a. Az Épületdíszek Kft. internetes felületein való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.b. Az Épületdíszek Kft. semmiképpen nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakkal kapcsolatban, bármilyen okból is következtek be:

  • Meghibásodások vételi eszközökben a kommunikációs vonalakon.
  • Szoftverek nem megfelelő működése.
  • Programhibák, normálistól eltérő események illetve technikai hibák következményei.
  • Az interneten küldött és / vagy fogadott adatok.
  • Működési hibák az internetes hálózatban, ami megakadályozza az Épületdíszek Kft. internetes felületeinek akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg adatok elvesztése.

5.c. Egyedül a Vásárló felelős az Épületdíszek Kft. internetes felületein való kapcsolódásáért és az Épületdíszek Kft. internetes felületein való vásárlásért.

5.d. Látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.e. Az Épületdíszek Kft. az internetes felületein szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az Épületdíszek Kft. internetes felületein történt megjelenés időpontjától lép életbe.

5.f. Az Épületdíszek Kft. az internetes felületein szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy az Épületdíszek Kft. internetes felületeit, bármikor, értesítési és kötelezettség nélkül. Az Épületdíszek Kft. felelősségre nem vonható arra vonatkozóan, hogy megindokolja a döntés helyességét, ha ilyen módon jár el.

5.g. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online módon megtalálható az Épületdíszek Kft. internetes áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

6. Személyes adatok

A regisztrált Látogatók személyes adatainak felhasználása az 1992. évi LXIII. törvény, a Személyes adatok védelméről szóló törvény (Adatvédelmi törvény) hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van törölni, helyesbíteni vagy elérni bármely, akár az összes általa megadott adatot, információt.

Közlemények
Felhívás
Viszonteladói partnert
keresünk!

Referencia galéria
Hírlevél
Feliratkozás
Termálfürdő
A zalaegerszegi Termálfürdő 2007. februárjában nyitotta megy kaputi. A boltíves, üvegkupolás fürdő hang és fényterápiával kényezteti az idelátogatókat. A szabadtéri medencéken kívül 7 élményelemekkel teli termálvizes medence ígér kellemes kikapcsolódást.

termál belső
Partnerek
foold email oldalterkep