Gipsz és nikecell épületdíszítés

Belépés
RegisztrációBelépés

oldalterkep
Ma névnapja van.
kosar  Az Ön kosarában jelenleg 0 db termék van.

Ingyen szállítás nettó 30.000 Ft felett

AKCIÓ!!!


Új képek a REFERENCIA galériákban!

Termékeink
Referenciagaléria
Épületdíszítés referencia
Szavazás

Mely témakörben szeretne hírlevelt és hasznos információkat kaptni?
Rejtett világítás
Díszlécek felhelyezése
Álmennyezet kialakítása
Hasznos belsőépítészeti tanácsok
Kültéri díszítés
küldés

Bal alsó kép


Általános tudnivalók

Üdvözöljük az Épületdíszek Kft. internetes áruházában! Internetes felületünkön kezdetben kültéri és beltéri épületdíszítő-elemeket, világítástechnikai termékeket, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő termékeket vásárolhat. Ha segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-20-334-2847  telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@epuletdiszek.hu e-mail címre. Az áruátvételre telephelyünkön van lehetőség (nyitva: munkanapokon 8-17 óráig), vagy házhoz szállítjuk az Ön által megjelölt magyarországi címre.

Regisztráció

A regisztráció az internetes felületünkön kizárólag vásárlás esetén kötelező, értékesítési felületeinken Ön regisztráció nélkül is böngészhet. A regisztráció során kell megadnia a megrendelésének teljesítéséhez szükséges adatait, különösen a számlázási és szállítási adatait. Természetesen Ön vásárlás nélkül is regisztrálhat oldalainkon. Ebben az esetben internetes oldalunk Önt a regisztrált belépési név és kód alapján belépteti a webáruházba. Regisztrált adatait az internetes oldalainkon változtathatja meg, vagy e-mailben (info@epuletdiszek.hu) kérheti a változtatást.

Termék kiválasztása

Kínálatunkból kiválaszthatja az Önt érdeklő terméket. Keresőnkbe beírva a termék nevét könnyen megtalálhatja a kívánt oldalt. A hasonló termékeink között összehasonlítást végezhet a termék technikai paraméterei és ára alapján. A kívánt terméket a bevásárlókosárba helyezheti és megrendelheti. Az egyes termékekről készült képek illusztrációk. A képek segítik a vásárlók eligazodását az egyes termékek között, de csak illusztrációk, és nem alkalmasak arra, hogy a vásárló teljes pontossággal beazonosíthassa a megrendelt terméket.

Termékvásárlás

A kiválasztott termékeket Ön a saját bevásárlókosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha az összes megvásárolni kívánt terméket kosarába gyűjtötte, akkor a megrendelem gombra kattintva, kiválaszthatja a házhozszállítás és a fizetés módozatai közül az Önnek megfelelőt.

Szállítás, házhozszállítás, a megvásárolt termék átvétele

Az Épületdíszek Kft. internetes oldalain megvásárolt termékeket az alábbi módon veheti át:

 • házhozszállítás
 • személyes átvétel.

A kiszállítás / áruátvétel pontos időpontjának egyeztetését kollégánknál Ön kezdeményezheti amennyiben a kiszállítás várható időpontjáról szóló értesítésünkben szereplő időpont Önnek nem megfelelő.

A házhoz szállított megrendelését Ön tételesen ellenőrizheti, kérjük, hogy aláírásával az átvételt akkor igazolja, ha meggyőződött az áruk hiánytalanságáról, és sértetlenségéről.

Fizetés

 • Készpénzfizetés áruátvételkor (készpénz, házhozszállítás és üzletben átvételkor egyaránt lehetséges)
 • Előreutalás bankszámláról (az áru az összeg számlánkon történő jóváírása után kerül szállításra)

Kereskedelmi információk

 • megrendeléssel
 • szállítással / áruátvétellel
 • számlával
 • a termékek árával
 • egyéb kereskedelmi jellegű kérdéssel
 • egyéb észrevétellel kapcsolatban
  E-mail: info@epuletdiszek.hu

Jótállás, garancia

A Fogyasztóvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a 10.000 Ft bruttó ár feletti tartós fogyasztási cikkeket minden esetben legalább egy év jótállással forgalmazzuk. Esetenként a jótállás ennél hosszabb is lehet. Erről tájékozódhat áruházunkban a termékek főlapján, illetőleg a termékekhez csatolt jótállási jegyen illetve a garanciát igazoló bizonylaton
Jótállással rendelkező áru esetén az átvételtől számított három napon belül meghibásodott termék cseréjét kérheti az értékesítés / áruátvétel helyén. Ha házhozszállítással vette át az árut, kérjük három napon belüli csereigényét jelezze az info@epuletdiszek.hu e-mail címen, vagy a 06-20-334-2847-es telefonszámon.
Az átvételtől számított három napon túli meghibásodásokkal kapcsolatban kérjük, forduljon a termék jótállási jegyén feltüntetett szakszervizek egyikéhez (A forgalmazott termékeinkhez eltérő szervizhálózatok tartozhatnak.)

Elállás

 • 20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
  aa) a terméknek,
  ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
  ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
  ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
  b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.
 • Szabályozás szerint Önnek az áruátvételtől számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételek mellett gyakorolható:
  Az elállási jog csak a házhozszállítással átvett termékekre vonatkozik. Amennyiben Ön az árut valamelyik értékesítési pontunkon veszi át, az ügylet „normál” vásárlásnak minősül, így nem tartozik a távollévők között létrejött szerződésekhez.
  Az elállási jog nem vonatkozik a nem standard, tehát az Ön személyes kívánságainak megfelelően, egyedileg legyártott termékeinkre.
  Az elállásra vonatkozó igényét a határidőn belül az Épületdíszek Kft. felé kell bejelentenie (8900 Zalaegerszeg, Gólyahír u. 11., 06-20-334-2847, fax: 06-92-318-375, E-mail: info@epuletdiszek.hu
  Az elállás feltétele, hogy a termék gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban, hibátlan állapotban, karc és sérülésmentesen érkezzen vissza az Épületdíszek Kft. telephelyére (egyeztetés után). Ezek hiányában nem vállaljuk a termék visszavásárlását, illetve a terméket visszajuttatjuk a Vásárlónak, saját költségére.
  Visszatérítésre az áru ellenértéke kerül. Ezen felüli költséget nem áll módunkban visszatéríteni, illetve a visszajuttatás költsége is a Vásárlót terheli.
  Az áru ellenértékét az áru beérkezését követően központi szaküzletünkben azonnal készpénzben visszafizetjük, vagy postán, vagy futárral visszaküldött termékek esetén, 5 munkanapon belül az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza az összeget.

 

Közlemények
Felhívás
Viszonteladói partnert
keresünk!

Referencia galéria
Hírlevél
Feliratkozás
Termálfürdő
A zalaegerszegi Termálfürdő 2007. februárjában nyitotta megy kaputi. A boltíves, üvegkupolás fürdő hang és fényterápiával kényezteti az idelátogatókat. A szabadtéri medencéken kívül 7 élményelemekkel teli termálvizes medence ígér kellemes kikapcsolódást.

termál belső
Partnerek
foold email oldalterkep